اگر به دنیای جذاب معاملات مالی و یا ترید کردن در بازارهای سرمایه، علاقه‌مند هستید حتما عبارت پرتکرار سیگنال معاملۀ‌ شورت به گوشتان خورده است. در پاسخ به این سوال که سیگنال شورت ارز دیجیتال یا معامله شورت چیست؟ تصمیم گرفتیم تا در این مقاله به صورت جامع به آن بپردازیم.

 پس تا انتهای این مقاله آموزش ارز دیجیتال با ما همراه باشید.

معامله شورت چیست؟

معاملات شورت، که به عنوان پوزیشن شورت یا Short Position نیز شناخته می‌شود، نوعی استراتژی معاملاتی است که در آن معامله‌گران بر خلاف روند بازار شرط‌بندی می‌کنند. به عبارت دیگر، آنها پیش‌بینی می‌کنند که قیمت یک دارایی که در این مقاله، ارز دیجیتال است، کاهش خواهد یافت.

در معاملات سنتی، برای انجام معامله شورت، معامله‌گران باید ابتدا سهم را از کارگزاری قرض بگیرند، سپس آن را در بازار بفروشند و امیدوار باشند که قبل از بازگرداندن سهم به کارگزاری با قیمت پایین‌تری آن را خریداری کنند. اگر قیمت سهم طبق پیش‌بینی آنها کاهش یابد، می‌توانند سهم را با قیمت پایین‌تر خریده و به کارگزاری برگردانند و از اختلاف قیمت سود کسب کنند.

در معاملات ارز دیجیتال، فرآیند معاملات شورت کمی متفاوت است. معامله‌گران می‌توانند مستقیماً در صرافی‌های ارز دیجیتال که از این نوع معاملات پشتیبانی می‌کنند، اقدام به انجام معاملات شورت کنند.

معامله شورت دقیقا رفتاری برعکس با معامله لانگ دارد و باید در نظر داشته باشید که معامله شورتِ آمیخته با سیگنال شورت، یک استراتژی معاملاتی کاملا کوتاه‌مدت است که در آن باید تریدرها وقت کافی برای انتظار کشیدن در خصوص کاهش لحظه‌ای قیمت‌ ارز دیجیتال منتخب خود را داشته باشند.

سیگنال شورت ارز دیجیتال چیست؟

سیگنال شورت یک شاخص یا ابزار است که به معامله‌گران در شناسایی فرصت‌های بالقوه برای انجام معاملات شورت کمک می‌کند. این سیگنال‌ها می‌توانند بر اساس طیف گسترده‌ای از اندیکاتورها و عوامل تکنیکی و بنیادی، مانند تجزیه و تحلیل نمودار، حجم معاملات، اخبار و رویدادهای بازار باشند.

سیگنال شورت ارز دیجیتال چیست چیست؟

مزایا و معایب استفاده از معاملات شورت در معاملات 

سیگنال ارز دیجیتال از هر نوعی که باشد مزایا و معایب خود را دارد. هرچند که سیگنال شورت در معاملات ارز دیجیتال می‌تواند به معامله‌گران کمک کند تا تصمیم بهتری بگیرند و فرصت‌های بیشتری را برای معاملات پیدا کنند اما همانند سایر سیگنال‌ها، مزایا و معایبی نیز دارد که باید قبل از اقدام استفاده از این سیگنال‌ها با آن آشنا شوید:

مزایای استفاده از معامله شورت چیست؟

از مزایای مهمی که عموما باعث محبوبیت داشتن سیگنال شورت ارز دیجیتال در معاملات مالی شده است می‎‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • افزایش پتانسیل کسب سود: سیگنال‌ها در معاملات شورت و به صورت کلی، معاملات شورت می‌تواند به معامله‌گران کمک کند تا سود‌های بیشتری کسب کنند.
  • کسب سود از روند کاهشی قیمت رمز ارز منتخب: معاملات شورت می‌توانند امکان کسب سود از روند‌های کاهشی را به معامله‌گران بدهد.
  • داشتن تنوع در سبد معاملاتی خود: استفاده از سیگنال شورت می‌تواند به متنوع‌سازی سبد سهام معامله‌گران و کاهش ریسک کلی آنها کمک کند.

مزایا و معایب استفاده از سیگنال شورت در معاملات 

استفاده از سیگنال شورت در معاملات ارز دیجیتال

همانطور که که گفته شد قیمت‌ ارزهای دیجیتال همواره در حال تغییر با سرعت بسیار زیادی می‌باشد، اما در این میان راه‌هایی وجود دارد که شما می‌توانید حتی در وضعیت کاهشی و نزولی بازار نیز سود خوبی را به دست آورید.

با استفاده از سیگنال شورت در هنگام معامله در واقع تریدرها می‌توانند از روند کاهشی و نزولی بازار بیش‌ترین استفاده را داشته باشند.

به منظور استفاده از سیگنال شورت ارز دیجیتال، تریدر می‌بایست در صرافی که احراز هویت انجام داده است از یک رمز ارز، به اصطلاح وام گرفته و سپس از تکنیک شورتینگ استفاده ‌کند. در صورتی که روند نموداری در قیمت آن ارز کاهشی باشد، تریدر می‌تواند از وجود این اختلاف به وجود آمدۀ قیمت بین خرید و فروش خود، سود لازم را کسب کند.

بدیهی است یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که باید معامله‌گران پیش از معاملات شورت انجام دهند انتخاب یک صرافی مناسب و معتبر می‌باشد. هم‌چنین گفتنی است که علاوه بر سیگنال معامله شورت، برخی دیگر از سیگنال‌های رایج میان معامله‌گران بازارهای مالی عبارتند از:

سیگنال شورت در معاملات فیوچرز

یک تریدر حرفه‌ای می‌تواند هم از رشد قیمت رمز ارز منتخب خود و هم از ریزش قیمت آن به سود‌های خوب دسترسی پیدا کند. درواقع زمانی که قیمت ارز در روند صعودی خود قرار داشته باشد اقدام به باز کردن پوزیش لانگ کرده و درست در زمانی که روند آن کاهشی یا نزولی است، دست به انتخاب پوزیشن شورت می‌زند و با استفاده از سیگنال فیوچرز، می‌توانند از این شرایط بهره بیشتری ببرند.

اگر شما نیز قصد استفاده از سیگنال معاملات شورت دارید، می‌توانید از سیگنال فیوچرز Futures استفاده کنید. در این حالت ضروری است که برای خود، استاپ لاس تعیین کنید تا به شما کمک کند که اگر قیمت رمز ارز دلخواهتان برخلاف جهت پیشبینی شما حرکت کرد، از ضرر بیش از اندازۀ آن جلوگیری کند.

معاملات اسکالپ

یکی دیگر از سیگنال‌های محبوب در بین تریدرها، سیگنال اسکالپ ارز دیجیتال می‌باشد. در این تکنیک که عموما شامل مشخص کردن نقاط ورود و خروج سریع در معاملات کوتاه مدت می‌باشد، بر اساس الگوهای قیمتی، تحلیل تکنیکال، میانگین‌های متحرک، شاخص‌ها و دیگر ابزارهای تحلیلی بازار تهیه می‌شوند.

تریدرها همواره تلاش می‌کنند تا بهترین نقاط ورود و خروج در معاملات کوتاه مدت خود را تشخیص داده و با استفاده از این تکنیک، سود لازم و دلخواه را به دست آورند.

معاملات اسپات

افراد علاقه‌مند به بازارهای مالی به خصوص دنیای ارز دیجیتال با استفاده از سیگنال اسپات، می‌توانند به خرید و فروش رمز ارزها پرداخته و به صورت لحظه‌ای نوسانات موجود در بازار را تحت نظر داشته باشند. از سیگنال شورت نمیتوان در معاملات اسپات استفاده کرد چرا که در این سبک معاملاتی، تنها از روند‌های صعودی می‌توان کسب سود کرد.

سخن پایانی

در این مقاله همواره تلاش شد تا شما را با پاسخ به این سوال که سیگنال معامله شورت چیست؟ بیش از پیش آشنا کنیم. در همین راستا در مطالب فوق به بررسی مزایا و معایب معامله شورت پرداخته شد و نکاتی برای استفاده بهتر از سیگنال شورت نیز در این مقاله آورده شد تا بدانید تنها یک سیگنال، نمیتواند شما را به سود‌های کلان برساند.

فراموش نکنید که استفاده از پوزیشن شورت در معاملات مالی، نیازمند تجربه و دانش کافی بوده و داشتن زمان مناسب نیز برای انجام آن یک شرط اساسی و الزامی می‌باشد.